Δελτίο Τύπου

15.11.2019

Το Μπαλέτο «Ζορμπάς» του Μίκη Θεοδωράκη του οποίου το λιμπρέτο όπως είναι γνωστό βασίζεται στο ομώνυμο έργο του Νίκου Καζαντζάκη, συνεχίζει την διεθνή του καριέρα.

 

Μετά τις παραστάσεις στην Ρήγα της Λετονίας που ολοκληρώθηκαν τον Οκτώβριο του 2019 με μεγάλη επιτυχία, το μπαλέτο «Ζορμπάς» παρουσιάζεται στην Λιθουανία από το τέλος Νοεμβρίου του 2019 μέχρι και τον Φεβρουάριο του 2020 με την «κλασική» χορογραφία του Lorca Massine και διεύθυνση του Martynas Staškus ενώ στην Λειψία οι παραστάσεις του «Ζορμπά» που ξεκίνησαν αρχές Οκτωβρίου του 2019, συνεχίζονται μέχρι και το τέλος Απριλίου του 2020 με νέα χορογραφία του Mirko Mahr και διεύθυνση του Stefan Klingele.

 

Παράλληλα, ολοκληρώθηκαν οι συναυλίες του έργου του Μίκη Θεοδωράκη «Canto General» σε ποίηση Pablo Neruda στο Antwerpen του Βελγίου με την χορωδία De Chorale, ορχήστρα που δημιουργήθηκε ειδικά για τις συναυλίες αυτές και διεύθυνση του μαέστρου Paul Dinneweth με τεράστια επιτυχία και ενθουσιώδεις κριτικές.

 

 

Αθήνα, 14.11.2019

 

Από το γραφείο του Μίκη Θεοδωράκη

istanbul escort bayanları istanbul escort istanbul şişli escort bayanları şişli escort tbilisi escorts girls tbilisi escort şişli escort bayanlar şişli escort şişli escort şişli escort maslak escort istanbul escort beşiktaş escort taksim escort izmir escort ümraniye escort mecidiyeköy escort şişli escort taksim escort ümraniye escort kartal escort şirinevler escort maltepe escort istanbul escort ümraniye escort kadıköy escort vip escort mersin escort istanbul escort ataköy escort avcılar escort beylikdüzü escort okmeydanı escort şişli escort tuzla escort işitme cihazı sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop sex shop